Castell
Klik hier voor de iBrochure
Klik hier voor de iBrochure

TSA Safety Group

Wij zijn zijn gespecialiseerd op het gebied van (brand)preventie en bestaan uit drie verschillende onderdelen: Safety Services, Safety Products en Jonkman Opleidingen. Door de afzonderlijke afdelingen zijn wij als bedrijf in staat om als specialist te fungeren op al deze fronten.

Al onze diensten worden vanuit onze vestigingen te Goes (head quarters) en Zwijndrecht (België) door heel Nederland en België aangeboden. Ons team van ruim 150 professionals staat 24 uur per dag klaar voor onze opdrachtgevers.

Erkend leerbedrijf

Per 1 februari 2010 zijn wij een erkend leerbedrijf, als eerste binnen onze branche. Onze medewerkers zijn of worden opgeleid tot Veiligheidscoach, middels een speciaal ontwikkelde MBO Veiligheidsopleiding

Kwaliteit

Kwaliteit op het gebied van veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten van onze organisatie. Wij zijn dan ook al jaren VCA*, VCA-P, ISO 9001-2008 en REOB gecertificeerd. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van het BVCA of VCA-VOL diploma. Ook zijn onze medewerkers in het bezit van het diploma REOB-erkend servicemonteur. Hierdoor kunnen wij kwalitatief zo adequaat mogelijk reageren op alle vragen van onze opdrachtgevers.

Officiële dealer voor  Castel Safety International  in Nederland en België