Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Diensten

Kernwaarden

24/7 bereikbaar

De veiligheid van uw organisatie is 24/7 belangrijk, vandaar dat we ook 24/7 voor u klaarstaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bereik ons tijdens kantooruren op +31 (0) 113 33 10 10.

Buiten kantooruren zijn wij te bereiken op +31 (0) 6 54 67 51 25.

 

 

Ervaren en deskundig

Al meer dan 25 jaar vergroten we de veiligheid bij risicovolle werkzaamheden. Dit doen we door het leveren van materialen, middelen en diensten op het gebied van (brand)veiligheid in de breedste zin van het woord. We zijn speciaal gericht op de industrie. In de afgelopen jaren is gebleken dat er een steeds grotere vraag is naar leveranciers welke een kwalitatief hoogwaardig product/hoogwaardige dienst kunnen aanbieden. Vanuit het hoofdkantoor te Goes, dependances te Veldhoven en Amsterdam, site-offices in Geleen, Rotterdam, Vlissingen en vanuit onze vestiging te Zwijndrecht (B) zijn wij in staat om onze opdrachtgevers snel, adequaat en 24 uur per dag naar alle tevredenheid van dienst te kunnen zijn.


Aangezien TSA Safety Services er voor uw veiligheid is, dienen wij zelf ook in het bezit te zijn van de juiste certificaten. Daarom besteden we veel zorg aan kwaliteit en continuïteit van onze producten en diensten en zijn wij al jaren ISO-9001, NEN 4400-1 en VCA-P gecertificeerd. Ook de vakkundigheid en vakbekwaamheid van onze medewerkers staan hoog in het vaandel.

 

 

Betrokken van begin tot eind

Veiligheid is niet iets wat u alleen doet. Samen werken aan een veilige werkomgeving en het veilig uitvoeren van projecten is een must voor alle betrokken partijen. Om deze reden streeft TSA Safety Services BV naar een band met haar opdrachtgevers die zich het beste laat omschrijven door de term Partnership.

 

 

Efficiënte planning

Functiegerichte planning van onze medewerkers
Aan de hand van uw vraagstuk plannen we een medewerker in met de juiste functie. We kunnen u adviseren welke functie hier het beste bij past. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste dienstverlening. 

 

Regiogerichte inzet
TSA Safety Services BV staat voor u klaar op het gebied van veiligheidstoezicht bij risicovolle werkzaamheden. Wij zetten medewerkers in uit de directe omgeving van de werklocatie.

 

Overleg met opdrachtgever 
Vanwege het Partnership dat we met u aangaan houden we altijd rekening met uw wensen bij het inplannen van onze medewerkers.

 

We optimaliseren waar mogelijk
Dit betekent dat we met u meedenken over veiligheidsvraagstukken, zodat u bijvoorbeeld kostenefficiënt kunt opereren.