Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Diensten

Geef uw veiligheidsorganisatie vorm met onze diensten

Rental, Sales & Maintenance

Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van veiligheidstoezicht in onder andere de industrie en (petro)chemie. Naast veiligheidstoezicht zijn wij ook specialist op het gebied van advies, verhuur, verkoop en onderhoud aan gasdetectie apparatuur. Tevens zijn wij specialist op het gebied van advies en verkoop van machine,- en sleutelvergrendelingen. Dit productenpakket bieden we aan vanuit de afdeling Rental, Sales & Maintenance.

 

Gasdetectie
Het signaleren van gassen en dampen tijdens werkzaamheden is van groot belang, omdat deze gassen zowel brandbaar als giftig kunnen zijn. Door gassen te detecteren door middel van gasdetectie, is het mogelijk om ontoelaatbare concentratie explosieve stoffen, gassen en/of dampen te meten. Hierdoor is de medewerker in zijn werkzaamheden beschermd tegen dreigend gevaar.

 

Wij beschikken over een breed assortiment van draagbare en stationaire meetapparatuur. Voor het meten van explosiegevaar, zuurstof, koolmonoxide, zwavelwaterstof en vluchtige stoffen worden  o.a. gepompte toestellen (ex-ox-tox), diffusie toestellen (ex-ox-tox), PID meters, benzeen specifieke meters en gasmeetbuisjes ingezet.

 

Kalibratie

Ook de kalibratie van gasdetectie apparatuur is van groot belang voor een optimale en veilige werking van de meetinstrumenten. Wij hebben gecertificeerde onderhoudstechnici in huis om de kalibratie van de gasmeetinstrumenten voor u uit te voeren.

 

Castell
Naast gasdetectie apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor Castell  sleutelvergrendelingen. Met bijna 100 jaar ervaring is Castell de specialist van geïntegreerde veiligheidssystemen voor o.a. industrie, energie, transport en machinebouw.  

 

Brandblusmiddelen en AED's
Om de veiligheid van uw medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen kunnen wij u ook voorzien in brandblusmiddelen en AED’s.

 

Of het nu voor kortdurende werkzaamheden met een toxische stof is, een onderhoudsstop, een shutdown of een project voor langere periode, wij kunnen u voorzien van de juiste apparatuur en advies zodat wij u een pakket op maat kunnen aanbieden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Perry de Bruijn via p.debruijn@tsa-bv.nl of 06 - 46 70 88 68. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via het algemene nummer: 0113- 33 10 10.