Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Diensten

Geef uw veiligheidsorganisatie vorm met onze diensten

Rental, Sales & Maintenance

Onze afdeling Rental, Sales & Maintenance is gespecialiseerd in advies, verhuur, verkoop en onderhoud van gasdetectie apparatuur en Castell sleutelvergrendelingen.

 

Waarom gasdetectie apparatuur? 

Werknemers in industriële omgevingen kunnen blootgesteld worden aan giftige en/of brandbare gassen en dampen of aan een afwijkend zuurstofpercentage. Hierdoor kunnen er veiligheids- en gezondheidsrisico’s optreden. Met behulp van gasdetectie apparatuur kan er een concentratie van zuurstof, explosieve stoffen, gassen en/of dampen gemeten worden. Door een draagbaar of vast opgestelde gasdetectie apparatuur in te zetten wordt u vroegtijdig gewaarschuwd voor dreigend gevaar zodat u snel kunt anticiperen!

 

Voor de hand liggende sectoren voor het gebruik van gasdetectie apparatuur zijn: 

• (petro)chemie

• maritiem

• energie

• waterzuivering 

•voedingsmiddelenindustrie

• afvalverwerking

• farmacie

• drinkwaterbedrijven

 

Besloten ruimtes zoals pijpleidingen, tanks, putten, opslagplaatsen en silo’s vereisen specifieke gasdetectie oplossingen. Voor elke sector is er een passende oplossing beschikbaar.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij beschikken over een breed assortiment van draagbare en stationaire gasdetectie. Bovendien zijn wij merkonafhankelijk en kijken graag met u mee naar de juiste toepassing, uw wensen en welke eisen u aan het toestel stelt. Op basis hiervan geven onze specialisten deskundig advies.

 

Huur

Met onze veelzijdige verhuurvloot van gasdetectie apparatuur kunnen wij u ontzorgen met een enkele meter of met grote aantallen. Dit kan met enkelvoudige of meervoudige uitvoeringen, zowel draagbaar als stationair. Ons assortiment bestaat uit een brede range van eenvoudige gasmeetapparatuur tot aan geavanceerde geheel configureerbare areamonitoren.

 

Koop
Bent u op zoek naar nieuwe gasdetectie apparatuur? Wij helpen u graag verder. Samen met u kijken wij naar de toepassingen, wensen, behoeften en welke eisen u aan het toestel stelt. Op basis hiervan adviseren wij u over het meest geschikte toestel

 

Onderhoud 

Naast advies over de juiste gasdetectie apparatuur verzorgen wij ook het onderhoud en kalibratie van de apparatuur. Dit voeren wij uit in onze gespecialiseerde gasmeetwerkplaats op de Driemanssteeweg 174, te Rotterdam, maar ook bij u op locatie. Onze gekwalificeerde monteurs zorgen er voor dat uw toestel wordt afgesteld of gerepareerd volgens de richtlijnen van de fabrikant en weer snel voor u inzetbaar is.

 

Castell sleutelvergrendelingen 
TSA is exclusief distribiteur voor Castell sleutelvergrendelingen in de Benelux. Om veilig met apparatuur en machines in o.a. de industrie, energie, transport en machinebouw om te kunnen gaan is een goede sleutelvergrendeling essentieel. Met bijna 100 jaar ervaring is Castell de specialist van geïntegreerde veiligheidssystemen. Voor elk project adviseren wij een passende oplossing.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Perry de Bruijn via p.debruijn AT tsa-bv DOT nl of 06 - 46 70 88 68. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken op het algemene nummer: 0113- 33 10 10 of via rsm@tsa-bv.nl

Contact opnemen