Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Diensten

Geef uw veiligheidsorganisatie vorm met onze diensten

Veiligheid en techniek

Offerte aanvragen

Innovatieve veiligheidsoplossingen

De veiligheid van uw medewerkers en die van uw contractors bij werkzaamheden in besloten ruimtes naar een hoger niveau brengen? Kies dan voor het inzetten van elektronische monitoringsystemen (E-monitoring). TSA Safety Services BV gaat mee in de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van veiligheidstoezicht. E-monitoring is hier een goed voorbeeld van.

 

E-monitoring is het toezicht houden met elektronische toepassingen zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen. In onderstaande weergave zijn de verschillende componenten weergegeven. Het systeem dat gebruikt wordt is modulair en klantspecifiek af te stemmen.

 

Camera-, monitoring- en registratiesystemen bieden Monitoring Operators, die zich in een centrale observatiepost bevinden, de mogelijkheid meerdere ruimtes tegelijk te controleren en registreren. Daarnaast kunnen zij zo de veiligheid van werkzaamheden over meerdere locaties en besloten ruimtes monitoren en vroegtijdig vrijgekomen gevaarlijke stoffen detecteren.

 

De Monitoring Operators staan voortdurend in direct contact met onze veiligheidsfunctionarissen ter plaatse en kunnen hen op mogelijke onregelmatigheden of onveilige situaties wijzen. Onze veiligheidsfunctionaris neemt vervolgens passende beheersmaatregelen en herstelt de veiligheid.

 

Dit alles combineren wij met ‘traditioneel’ veiligheidstoezicht door veiligheidsfunctionarissen. Zo realiseren wij een optimale combinatie tussen techniek en menselijke deskundigheid.

 

Aangezien wij onze opdrachtgevers altijd de beste oplossingen willen bieden, hebben wij ervoor gekozen om een partnership aan te gaan met een gerenommeerde partij die veel ervaring heeft met deze toepassingen.

 

Naast een verhoogd niveau van veiligheidstoezicht biedt de inzet van elektronische monitoringsystemen kansen om de kosten voor veiligheidstoezicht te verlagen.

 

Wij willen u graag kennis laten maken met de innovatieve mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via het mailadres: info@tsa-bv.nl of op het telefoonnummer 0113-331010, zij staan u graag te woord.