Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Diensten

Geef uw veiligheidsorganisatie vorm met onze diensten

Veiligheidsfunctionarissen en kaderpersoneel

Offerte aanvragen

 

 

Uw veiligheidsvraagstukken geven ons energie

Veilig werken is een must voor uw medewerkers en organisatie. Een effectieve veiligheidsorganisatie is zodanig ingericht dat risico’s zoveel mogelijk worden voorkomen of beperkt. Daarom kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan veiligheidsfunctionarissen. U kunt aan één van de volgende functies denken:

 

-        Een functionaris die toezicht houdt op de veiligheid gedurende werkzaamheden in een besloten ruimte (buitenwacht)

-        Een hoger veiligheidskundige die u kan helpen om uw veiligheidsorganisatie vorm te geven. Zij kunnen u ondersteunen met het in kaart brengen van de risico’s binnen uw organisatie (RI&E)

 

Vanzelfsprekend is voorkomen beter dan genezen, dus zijn onze specialisten met name gericht op de preventie van onveilige situaties. Doet zich toch onverhoopt een incident voor? Dan beschikken wij over specialisten die direct beginnen met de bestrijding (repressie) daarvan. Onze eerste prioriteit is altijd het in veiligheid brengen van aanwezige of getroffen personen.

 

Hier vindt u een overzicht van onze gekwalificeerde veiligheidsfunctionarissen en veiligheidskaderpersoneel.

 

Wij hebben altijd een geschikte specialist voor u beschikbaar.

 

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw veiligheidsorganisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via het mailadres: info AT tsa-bv DOT nl of bel het telefoonnummer 0113-331010, zij staan u graag te woord.

 

veiligheidsfunctionarissen