Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Nieuws

De laatste ontwikkelingen, updates en nieuws over TSA Safety Services BV

Mogen wij even voorstellen?

Mijn start bij TSA in Amsterdam.
“Sinds 2 maanden leid ik de vestiging TSA Safety Services in onze hoofdstad van waaruit diverse bedrijven in de regio Amsterdam en omstreken en de provincie Utrecht worden voorzien van toezichthoudend personeel en van beleidsmatige ondersteuning op het gebied van veiligheid.”

TSA Safety Services ziet veel potentieel in de regio Amsterdam/Utrecht.
“Veiligheidsfunctionarissen worden met name ingezet in de (petro)chemische industrie, food-industrie, energiecentrales, scheepsbouw, raffinaderijen en bij infrastructurele werkzaamheden. In de regio Amsterdam/Utrecht zijn dit soort bedrijven, waarbij risicovolle werkzaamheden worden verricht, ruim vertegenwoordigd. Door de oprichting van het regiokantoor Amsterdam kunnen we de markt nog beter bedienen met personeel dat in dezelfde regio woont en de aanrijroute voor hen acceptabel is. Hoewel het een uitdaging is om aan goed personeel te komen, denken wij in deze regio enthousiaste mensen te vinden die het belang van veiligheid inzien en bijvoorbeeld als Heetwerkwacht ingezet willen worden.”

 

TSA Safety Services detacheert gekwalificeerd personeel en waarborgt de (brand)veiligheid.
“Wij vinden het belangrijk om goed opgeleid personeel in te zetten bij onze opdrachtgevers om zo de kwaliteit van onze service en de veiligheid van personen, gebouwen en installaties te waarborgen, opdat hun productie op piekniveau kan blijven presteren.”

 

Na een gedegen opleiding kan je aan de slag als Heetwerkwacht/Brandwacht.
“TSA Safety Services biedt meerdere mogelijkheden voor het werken in de (brand)veilig-heidsindustrie. Na de opleiding kan je ingezet worden al dan niet onder begeleiding van een Coördinator/Operationeel Manager. Het is een baan waarin je leuk kan verdienen met weekenddiensten en soms onregelmatige diensten. Bij deze roep ik dan ook kandidaten met interesse zich bij mij te melden.”

 

Succesvol groeien in (brand)veiligheidswerk. 

Op de vraag: “Biedt TSA hen ook mogelijkheden voor de toekomst?”, geeft Ronald aan dat het zeker mogelijk is om door opleiding en ervaring succesvol te groeien in (brand)veiligheidswerk. Zo zijn er mogelijkheden om door te groeien van Brandwacht/ Heetwerkwacht naar Gasanalist, DLP-er, Operationeel Veiligheidskundige en Regio-coördinator. Binnen The Safety Network, waarvan TSA deel uitmaakt, kan je ook als MVK (middelbaar veiligheidskundige ) of HVK (hoger veiligheidskundige) aan de slag. TSA is een gezonde groeiende organisatie die goede arbeidsvoorwaarden biedt.

 

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
“Dat is zowel in het belang van de klant als van de medewerker. Bij TSA krijgen alle medewerkers een goede introductie en een indienstnemingsgesprek op het hoofdkantoor in Goes waarbij o.a. de kennismaking, contractuele zaken en kleding direct wordt geregeld. TSA ziet het belang in van het geven van aandacht aan haar personeel. Wij zijn duidelijk in onze werkwijze. Daar zijn zowel de opdrachtgevers als werknemers bij gebaat. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is ons motto.”

 

Hoe zie je dit dan bij opdrachtgevers?
“Ook richting de opdrachtgevers zijn wij duidelijk. We denken mee en proberen een oplossing te bieden op veiligheidsvraagstukken. Wanneer we bij een opdracht genoodzaakt zijn om minder ervaren krachten in te zetten dan kijken we, in overleg met de klant, hoe we dit gaan indelen en laten we eventueel de ervaren medewerker een wat minder ervaren kracht aansturen.”

Welke ervaring neem je mee naar TSA Safety Services en haar klanten?
“Persoonlijke aandacht hebben voor klanten en medewerkers is belangrijk. Je moet oprecht geïnteresseerd zijn en niet alleen aandacht geven in het geval van eventuele excessen. Mensen waarderen het bijvoorbeeld wanneer je zomaar een dag meeloopt. In het geval van veiligheidskundige projecten denk ik mee. Wanneer zij tegen problemen aanlopen en er obstakels zijn in de planning of het materiaal probeer ik hen te ondersteunen.” Als voorbeeld noemt hij een shutdown. Dit wordt meestal gedaan voor groot onderhoud. “Het is organisatorisch en planmatig een enorme uitdaging om zo’n project aan te gaan en het spanningsveld op te lossen om binnen korte tijd veel mensen in te zetten.”

 

De klant optimaal bedienen.
“Door de inzet van ervaren krachten kunnen wij de klant optimaal bedienen. Onze operationeel managers weten van de hoed en de rand. Zij komen op de werkvloer en weten hoe veiligheidsprocessen werken. Op het moment dat er een groot werk is, zorgen zij dat alles goed loopt en intussen wordt de klant op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. TSA Safety Services is partner van “The Safety Network”, waardoor wij een compleet aanbod van veiligheidspersoneel, -middelen en -opleidingen kunnen bieden.”

 

Wat vind je leuk aan je baan als operationeel manager?
“De contacten met opdrachtgevers en medewerkers zijn heel divers. De één is makkelijk en de ander kritisch. Hoe je ermee omgaat is de uitdaging en dat vind ik leuk. TSA is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn. Snel schakelen, werkt prettig en de zaken zijn zo vlot geregeld. De informele sfeer en de afwisseling van de omgeving in deze branche spreken mij aan. In de Petrochemie bijvoorbeeld: je gaat er in je nette kleren heen en je wordt tot woord gestaan door iemand in een oliepak. Je komt op plekken die je niet kent!”

 

Wat is je visie voor TSA locatie Amsterdam?
“Ons doel is Nederland veilig maken. Dit wil ik in een zo kort mogelijke tijd in de regio Amsterdam/Utrecht bewerkstellingen met kwalitatief goed personeel. Kwaliteit bewaken en zorgen voor een gezonde veilige regio.”

Wilt u meer informatie over TSA Safety Services?
Zoekt u oplossingen met het oog op veiligheidsvraagstukken of zoekt u een baan in de veiligheidssector in de regio Amsterdam/Utrecht dan kunt u contact opnemen met Ronald Zuijdendorp. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer, 06-2157 11 49.

 

  Ronald Zuijdendorp via LinkedIn