Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Nieuws

De laatste ontwikkelingen, updates en nieuws over TSA Safety Services BV

TSA Safety Services opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Na de uitbreiding vorig jaar naar de regio Brabant, timmert TSA Safety Services verder aan de weg. Op 1 maart opent TSA Safety Services een nieuwe vestiging in Amsterdam. Directeur Jan Looy is erg blij met deze ontwikkeling: ,,De uitrol van de regio Brabant ging sneller dan wij verwachtten, waardoor wij toe zijn om weer een volgende stap te nemen. De regio Amsterdam heeft voor TSA Safety Services veel potentie. Door fysiek aanwezig te zijn in het noorden van Nederland, hopen wij onze groei verder door te zetten.”

 

De vestiging in Amsterdam wordt samen met partnerbedrijven S2N en Inprevo betrokken. Samen met 5 andere veiligheidsbedrijven zit TSA Safety Services in The Safety Network, een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg.

 

Het pand wordt ingedeeld als kantoorruimte en er worden leslokalen gecreëerd. De loods wordt gebruikt als oefenhal om o.a. BHV-trainingen in te geven. Op 1 maart hopen de bedrijven het pand te betrekken.

 

Adres: Limmerick 5, 1046 AR Amsterdam