Safety Group

Partners

De members van de eigen TSA Group bieden gezamenlijk een totaalconcept op het gebied van brand- en logistieke veiligheid. Wij geloven echter ook in hechte samenwerkingsverbanden met betrouwbare en deskundige partners die extra proffesionele dienstverleing toe kunnen voegen aan ons totale aanbod. Wij hebben daarom de krachten gebundeld en zijn een aantal strategische partnerships aangegaan om zo te kunnen garanderen dat wij u altijd de beste maatwerk oplossingen kunnen bieden.

 

Graag stellen wij u onze partners voor.

Falck

 

Falck is wereldwijd een leidende speler op het gebied van brandweer- en calamiteitenopleidingen. Het bedrijf verzorgt wereldwijd trainingen met betrekking tot het voorkomen en bestrijden van calamiteiten in de industriële en publieke sector en trainingen in veiligheid, noodprocedures en crisismanagement voor de offshore-, maritieme- en windsector.

 

Falck beschikt wereldwijd over de meest geavanceerde trainingslocaties, waarvan de grootste van Europa zich op de Maasvlakte bevindt. Op de verschillende Falck-locaties kunnen gecompliceerde trainingsscenario’s in de praktijk worden geoefend.

 

De kracht van ons partnerschap?  Wij zijn gezamenlijk in staat om zowel binnen het publieke domein als binnen de (petro)chemische-industrie de volledige uitvoering van preventieve en repressieve brandweertaken te verzorgen. Van bevelvoering tot manschap. Indien gewenst nemen wij gezamenlijk zelfs uw volledige veiligheidsorganisatie voor onze rekening, Safety for all, all for Safety.

 

 

Visics - Mobile Shutdown Systems

 

Vanzelfsprekend volgt TSA Safety Group nauwgezet de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van veiligheidstoezicht. Eén van deze ontwikkelingen is veiligheidstoezicht tijdens (grotere) projecten met behulp van elektronische toepassingen.

In dat geval wordt ‘traditioneel’ veiligheidstoezicht gecombineerd met elektronisch toezicht. Camera-, monitoring- en registratiesystemen bieden observanten die zich in een centrale observatiepost bevinden, de mogelijkheid op afstand de toegang tot meerdere ruimtes tegelijk te controleren en registreren, de veiligheid van werkzaamheden binnen meerdere besloten ruimtes te monitoren en vroegtijdig vrijgekomen gevaarlijke stoffen te detecteren.

De observanten staan voortdurend in direct contact met onze veiligheidsfunctionarissen ter plaatse en kunnen hen op mogelijke onregelmatigheden of onveilige situaties wijzen. Zo kan de veiligheidsfunctionaris passende beheersmaatregelen nemen en de veiligheid herstellen, Safety for all, all for Safety.

 

 

Castell Safety International

 

Castell Safety International levert veiligheidsoplossingen op het gebied van:

  • Machineveiligheid (trapped key interlocks en lock-out/tag-out solutions)
  • Laad- en losplaatsbeveiliging (Castell Salvo solutions)
  • Modulaire klepbeveiliging (Castell MBV solutions)

Al deze veiligheidsoplossingen zijn erop gericht de veiligheid te waarborgen bij het bedienen en onderhouden van zware machines, installaties en bij logistieke processen. Castell Safety International heeft TSA Safety Group aangemerkt als exclusieve distributeur van haar producten in Nederland en België, Safety for all, all for Safety.

 

 

bestaat niet