Safety Products

Safety Shop

Safety Shop

 

Tijdens grote projecten als shutdowns en onderhoud van (petro)chemische installaties en  -fabrieken kan er tijdelijk een behoefte ontstaan aan grote aantallen veiligheidsmiddelen.

TSA Safety Products biedt daarvoor de mogelijkheid van de Safety Shop. Deze middelen worden gedurende dergelijke projecten, daar waar nodig, flexibel ingezet.

 

Wij inventariseren voorafgaand aan het project gezamenlijk welke veiligheidsmiddelen u nodig heeft en in welke hoeveelheden. TSA Safety Products richt vervolgens bij u op locatie een shop in met alle gewenste en vereiste veiligheidsmiddelen. De mogelijkheid bestaat dat wij tevens medewerkers inzetten om ter plaatse de registratie van uitgifte en inname van de apparatuur te verzorgen. Hierbij hoort uiteraard ook het onderhouden van de apparatuur bij, zodat deze snel gebruiksklaar zijn om weer opnieuw uitgegeven te kunnen worden.

 

De voordelen van onze Safety Shop:

 

  • Tijdelijk extra veiligheidsmiddelen
  • U heeft geen omkijken naar de uitgifte en inname van de apparatuur
  • De veiligheidsmiddelen zijn continu in operationele staat
  • U weet vooraf exact hoe groot de investering voor de veiligheidsmiddelen is. Zo staat u achteraf niet voor onaangename verrassingen.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via het mailadres: sales@tsa-bv.nl of op het telefoonnummer 0113-331000, zij staan u graag te woord.