Safety Products

Service Management

Service Management

 

Wanneer u het onderhoud aan ons toevertrouwt nemen wij uw gehele inventaris aan brandpreventie- en veiligheidsmiddelen onder onze hoede en brengen dit onder in ons eigen digitale Service Management Systeem. U weet dan zeker dat uw veiligheidsmiddelen altijd op de juiste momenten worden onderhouden en dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen en normen.

 

De servicewerkzaamheden worden per object digitaal geregistreerd in ons eigen service management systeem, waar u als opdrachtgever ook inzicht in kunt krijgen. In ieder geval ontvangt u na afloop van het onderhoud een overzicht van de door ons gecontroleerde, gekeurde en onderhouden veiligheidsmiddelen. In dit overzicht staat ook vermeld in welke staat uw middelen verkeren. Op deze manier blijft het onderhoud van uw brandveiligheidsmiddelen overzichtelijk en actueel!

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via het mailadres: sales@tsa-bv.nl of op het telefoonnummer 0113-331000, zij staan u graag te woord.