Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Wie zijn wij?

E-monitoring

E-monitoring

 

TSA Safety Services volgt nauwgezet de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van veiligheidstoezicht. Eén ontwikkeling die in onze ogen van duidelijke toegevoegde waarde is, is het zogenaamde E-monitoring. E-monitoring is het toezicht houden met  elektronische toepassingen zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen.

 

Aangezien wij onze opdrachtgevers altijd de beste oplossingen willen bieden, hebben wij ervoor gekozen om een partnership aan te gaan met een gerenommeerde partij die veel ervaring heeft met deze toepassingen.

 

Camera-, monitoring- en registratiesystemen bieden observanten die zich in een centrale observatiepost bevinden de mogelijkheid op afstand meerdere ruimtes tegelijk te controleren en registreren. Daarnaast kunnen zij de veiligheid van werkzaamheden binnen meerdere ruimtes monitoren en vroegtijdig vrijgekomen gevaarlijke stoffen te detecteren.

 

Dit alles combineren wij met ‘traditioneel’ veiligheidstoezicht door veiligheidsfunctionarissen. Zo realiseren wij een optimale combinatie tussen techniek en menselijke deskundigheid. De observanten staan voortdurend in direct contact met onze veiligheidsfunctionarissen ter plaatse en kunnen hen op mogelijke onregelmatigheden of onveilige situaties wijzen. De veiligheidsfunctionaris neemt vervolgens passende beheersmaatregelen en herstelt de veiligheid.

Natuurlijk lichten wij u graag de mogelijkheden toe van e-monitoring in combinatie met de inzet van veiligheidsfunctionarissen.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via het mailadres: info@tsa-bv.nl of op het telefoonnummer 0113-331010, zij staan u graag te woord.