Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Wie zijn wij?

Kernwaarden

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op +31 (0) 113 33 10 10.

 Buiten kantooruren zijn wij te bereiken op +31 (0) 6 54 67 51 25.

 

 

Ervaren en deskundig

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van materialen, middelen en diensten op het gebied van (brand)veiligheid in de breedste zin van het woord en speciaal gericht op de industrie. In de afgelopen jaren is gebleken dat er een steeds grotere vraag is naar leveranciers welke een kwalitatief hoogwaardig product/hoogwaardige dienst kunnen aanbieden. Vanuit het hoofdkantoor te Goes, de site-offices in Geleen, Rotterdam, Vlissingen, Eindhoven en vanuit onze vestiging te Zwijndrecht (B) zijn wij in staat om onze opdrachtgevers snel, adequaat en 24 uur per dag naar alle tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

 

Een organisatie welke deze diensten levert aan haar opdrachtgevers dient zelf goed op orde te zijn. Daarom besteedt TSA Safety Services veel zorg aan kwaliteit en continuïteit van haar producten en diensten en zijn wij al jaren ISO-9001, NEN 4400-1 en VCA-P gecertificeerd. Ook de vakkundigheid en vakbekwaamheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel.

 

 

Betrokken van begin tot eind

Veiligheid is niet iets wat je alleen doet. Samen werken aan een veilige werkomgeving en het veilig uitvoeren van projecten is een must voor alle betrokken partijen. Om deze reden streeft TSA Safety Services BV naar een band met haar opdrachtgevers die zich het beste laat omschrijven door de term Partnership.

 

 

Efficiënte planning

Functiegerichte planning van onze medewerkers

Regiogerichte inzet

Overleg met opdrachtgever

Optimalisatie waar mogelijk