Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Wie zijn wij?

Personeel

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Zij geven invulling aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Hun kennis, ervaring en betrokkenheid zorgen ervoor dat de hoogste mate van veiligheid ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Wij zijn er dan ook voortdurend op gericht om hen te ondersteunen en begeleiden. Zo bieden wij hen opleidingen en trainingen aan, zodat zij zich optimaal ontwikkelen.

 

Communicatie

Een belangrijk speerpunt daarbij is communicatie. Wij zijn van mening dat onze medewerkers niet alleen onveilige situaties moeten voorkomen of herstellen, maar dat zij de betrokkenen ook bewust moeten maken van hun onveilige handelen om herhaling te voorkomen. Goede communicatie is daarbij onmisbaar.

 

Voldoening

Een tevreden medewerker is een betrokken medewerker. Wij hechten er dan ook belang aan dat onze medewerkers voldoening uit hun werk halen en zich realiseren dat zij een belangrijk aandeel hebben in het realiseren van uw doelstellingen. Zij dragen er tenslotte aan bij dat uw medewerkers na afloop van hun werkzaamheden weer veilig naar huis kunnen.

 

Veiligheidsfunctionarissen en veiligheidskaderpersoneel

TSA Safety Services biedt u een grote diversiteit aan veiligheidsfunctionarissen, afhankelijk van de taken die onze medewerker voor u moet vervullen. Om enig inzicht te bieden in de mogelijkheden treft u hieronder een overzicht aan van ons aanbod. Hier vindt u ook meer informatie over de taken en kwalificaties van onze specialisten.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via het mailadres: info@tsa-bv.nl of op het telefoonnummer 0113-331010, zij staan u graag te woord.