Mens en techniek

Naast het beschikbaar stellen van veiligheidsfunctionarissen kunnen wij u ook ondersteunen met elektronisch veiligheidstoezicht. Door elektronisch veiligheidstoezicht te combineren met ‘traditioneel’ veiligheidstoezicht, realiseren wij een optimale combinatie tussen techniek en menselijke deskundigheid.

Innovatieve veiligheidsoplossingen

De veiligheid van uw medewerkers en die van uw contractors bij werkzaamheden in besloten ruimtes naar een hoger niveau brengen? Kies dan voor het inzetten van elektronische monitoringsystemen (E-monitoring). Wij gaan mee in de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van veiligheidstoezicht. E-monitoring is hier een goed voorbeeld van.

Elektronisch veiligheidstoezicht

Elektronisch veiligheidstoezicht ook wel E-monitoring, is het toezicht houden met elektronische toepassingen zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen.

Door middel van E-monitoring kunt u de veiligheid van uw medewerkers en contractors bij werkzaamheden in een besloten ruimte naar een hoger niveau brengen.

Camera-, monitoring- en registratiesystemen bieden de Monitoring Operators, die zich in een centrale observatiepost bevinden, de mogelijkheid meerdere ruimtes tegelijk te controleren en te registreren. Zij kunnen de veiligheid van (risicovolle) werkzaamheden over meerdere locaties en besloten ruimtes monitoren en vroegtijdig vrijgekomen gevaarlijke stoffen detecteren. De monitoring operators staan voortdurend in direct contact met onze veiligheidsfunctionarissen en kunnen hen wijzen op mogelijke onregelmatigheden of onveilige situaties, waardoor er snel geschakeld kan worden en passende beheersmaatregelen toegepast worden. Hiermee wordt de veiligheid snel hersteld.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met één van adviseurs via onderstaande contact button. Bellen kan natuurlijk ook: 0113-33 10 10.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht