Naast veiligheidspersoneel biedt TSA Safety Services ook elektronisch veiligheidstoezicht.

Mens en techniek

Naast veiligheidspersoneel biedt TSA Safety Services ook elektronisch veiligheidstoezicht. Camera's en slimme sensoren als perfecte aanvulling op menselijke daadkracht. Dit zeer intelligente systeem is 24/7 actief, geeft snelle meldingen en inzichtelijke data. Met trots presenteren we: het Spider veiligheidssysteem.

Innovatieve veiligheidsoplossing

Effectief veiligheidstoezicht is een combinatie van mens en techniek. Beide vullen elkaar aan en versterken elkaar. Spider wordt ingezet om de veiligheidstoezichthouder nog beter te ondersteunen in het bewaken van de veiligheid.

Het geavanceerde systeem van Spider beschikt over de laatste innovaties en is ingericht om toekomstige verdere ontwikkelingen mogelijk te maken. Daarnaast kunnen bestaande toepassingen binnen de industrie gekoppeld worden. De Spider technologie detecteert, controleert en signaleert risicosituaties.

Op afstand toezicht houden met elektronische toepassingen zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen.

Elektronisch veiligheidstoezicht

Elektronisch veiligheidstoezicht wordt ook wel E-monitoring genoemd. Op afstand toezicht houden met elektronische toepassingen zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen.

Het gaat hier met name om situaties waar er een verhoogd risico is voor mens en materieel. Spider biedt effectief veiligheidstoezicht, waarbij de nieuwste technologische innovaties worden ingezet om u nog beter te ondersteunen in het bewaken van de veiligheid. Denk aan slimme sensoren, automatische meldingen en uitlezen op afstand.

Deze slimme systemen zijn modulair inzetbaar, uitgerust met Wifi en met 5G. Daarnaast is het een mobiel en eenvoudig in te zetten systeem dat ook voor korte onderhoudswerkzaamheden ingezet kan worden.

Via onze slimme systemen kunnen Monitoring Operators meerdere ruimtes tegelijk controleren.

Hoe werkt monitoring op afstand

Via onze slimme systemen kunnen Monitoring Operators meerdere ruimtes tegelijk controleren. Zij monitoren de veiligheid vanuit een centrale observatiepost. Vrijgekomen gevaarlijke stoffen worden eerder gedetecteerd en geregistreerd. Risicovolle werkzaamheden in besloten ruimtes kunnen zo veilig worden uitgevoerd.

De Monitoring Operators staan altijd in direct contact met onze veiligheidsfunctionarissen. Ze wijzen hen op mogelijke onregelmatigheden of onveilige situaties. Zo kan er snel geschakeld worden middels passende beheersmaatregelen. Hiermee wordt de veiligheid beter gewaarborgd.

Het systematisch verzamelen van data tijdens het project geeft inzicht in de effectiviteit van projecten. Door de rapportages te analyseren kunnen trends worden ontdekt en op basis daarvan kan de veiligheid worden verbeterd. Zowel in lopende als in toekomstige projecten.

Een medewerker van TSA is de spider aan het ophangen

Over Spider Technology Solutions

Spider is mede tot stand gekomen vanuit de samenwerking met VCS in Waalwijk. VCS is een gerenommeerde organisatie op het gebied van cameratoezicht en past al jaren camerabewaking en toegangscontrole toe voor gemeenten, politie en ook (petro-)chemische sector. Door de nieuwste technieken toe te passen in de industrie, is het mogelijk om het veiligheidsniveau significant te verhogen.

Spider Technology Solutions heeft dit geavanceerde monitoringssysteem ontwikkeld voor veiligheidstoezicht bij risicovolle werkzaamheden. E-monitoring vergroot de veiligheid van uw medewerkers en contractors. Bijvoorbeeld bij risicovolle werkzaamheden in een besloten ruimte. Dit elektronische (camera) monitoringsysteem wordt geleverd door TSA Safety Services.

Uw bedrijf veilig maken?

Wilt u meer informatie of een demo? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via onderstaande knop. Bellen kan natuurlijk ook: 0113-33 10 10.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op