RESCUE ZEELAND, het grootste hulpverleningsevenement van Nederland

TSA op Rescue Zeeland 2023

6 juni 2023

RESCUE ZEELAND, het grootste hulpverleningsevenement van Nederland, wordt op woensdag 9 augustus gehouden in Vlissingen. Het thema is "Hart voor Hulpverlening". Ook TSA is erbij, samen met onze partner Jonkman Opleidingen! Kom ons bezoeken, het belooft een mooie dag te worden...

VLISSINGEN – Brandweerman of vrouw, starten met een opleiding verpleegkundige of aan de slag bij de KNRM, politie of misschien wel Defensie. Op woensdag 9 augustus 2023 zal de boulevard en het Badstrand van Vlissingen hét decor zijn van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland.

De organisatie van Rescue Zeeland is blij te mogen melden dat het evenement weer doorgang kan vinden op woensdag 9 augustus 2023 in de gemeente Vlissingen.

De meest inspirerende banenmarkt van Nederland

Er is een algehele krapte op de arbeidsmarkt, zo ook in de hulpverleningssector.
Het evenement wordt druk bezocht en biedt tegelijkertijd kans en mogelijkheid om partijen met elkaar in contact te brengen. Zo kunnen bedrijven uit de sector zich uitgebreid presenteren, en geïnteresseerden vrijblijvend informeren of een baan in de sector bij hen past.

Woordvoerder Dennis Castel: “Met ons thema “Hart voor Hulpverlening” zetten we in om onze deelnemers, sponsoren en partners de mogelijkheid te bieden personeel en vrijwilligers te werven. Met het evenement als podium, in de praktijk zien wat het vak inhoudt en direct in contact staan met je toekomstige collega’s zijn hierin een unieke succesformule.” 

(bron: Rescue Zeeland)

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op