Blackline Safety gasdetectie apparatuur

Blackline Safety gasdetectie apparatuur

Met de producten van Blackline Safety is onder andere monitoring op afstand mogelijk en is de apparatuur voorzien van real-time situatiebepaling en incident management.
Het veiligheidsbewustzijn en veiligheidsniveau wordt hiermee naar een nog hoger niveau getild.

Hier is een medewerker ee blackline gasdetectie apparatuur aan het gebruiken.

Tijdens een incident telt elke seconde.

Blackline gasdetectie apparatuur maakt gebruik van geïntegreerde 4G/2G connecties, om uw medewerkers draadloos in real-time te verbinden. Een noodoproep blijft dus nooit onbeantwoord. De Blackline apparatuur is op verzoek ook uit te breiden met de push to talk optie waardoor u dus direct met uw medewerker kunt overleggen.

Medewerkers die stand-alone werken kunnen een SOS grendel overhalen, hiermee zal er een alarm afgaan en gecommuniceerd worden. De lampjes op de apparatuur gaan branden. Deze veranderen in een blauwe kleur als de oproep is gezien. Zo weet uw medewerker dat er hulp onderweg is.

De medewerkers kunnen eenvoudig gegevens analyseren zonder de gegevens handmatig te verzamelen.

De apparatuur detecteert gevaren die veroorzaakt worden door geen-beweging ook wel man-down. Bovendien beschikt de apparatuur over valdetectie, hierbij wordt ook de valsnelheid en hoogte gemeten. Ook wordt er een melding gegeven als uw medewerkers check-ins hebben gemist. 

U kunt kiezen voor een volledig aangepast noodresponsprotocol. De diverse alarmen kunnen gecommuniceerd via een oproep, tekst of e-mail. Zo houdt u altijd de controle, ook als u zelf niet fysiek aanwezig kunt zijn.

 Alle gegevens, incidenten en alarmgegevens krijgen een tijd- en locatie stempel. Het Blackline Analystics platform wordt hierdoor ingeschakeld en u en uw medewerkers kunnen eenvoudig gegevens analyseren zonder de gegevens handmatig te verzamelen.

Het blackline gasdetectie apparatuur assortiment van TSA

De gasdetectie apparatuur van Blackline biedt u een exclusief modulair ontwerp. Dat geeft de mogelijkheid om functionaliteiten uit te breiden. Kies uit een standaard, single-gas, multigas-difussie of multigas pompcartridge voor alle wensen en behoeften van uw werkomgeving. 

 Met de mogelijkheid van meer dan 20 sensoren bieden we één van de breedste gassensorportfolio’s die er zijn, inclusief de mogelijkheid van een LEL/MPS sensor. Deze nieuwe sensor kan niet vergiftigd worden en is zeer nauwkeurig voor de meeste ontvlambare gassen waaronder waterstof.

Het onderscheidend vermogen van de Blackline gasdetectie:

  • Grote verscheidenheid in sensoren mogelijk

  • Val en bewegingloosheiddetectie (Man-Down)

  • Veiligheidsberichten

  • SOS alarm

  • Tweeweg spraakverbinding

  • GPS locatiebepaling

  • Gasalarmen

  • Blackline Safety Portal - trendwaardes, kalibratie en bumptest gegevens inzien

  • 100 dagen accu op de EXO areadetectie

  • Blackline is uitgerust een LEL-MPS sensor. Deze reageert 2 keer sneller dan een conventionele/Pellistor/verbrandingscensor. Hierdoor worden de medewerkers/contractors nog sneller geïnformeerd over een komende onveilige situatie.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op