Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Mens en techniek

TSA gaat mee met de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van veiligheidstoezicht.

Mens en techniek

OFFERTE AANVRAGEN

Wij gaan mee met de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van veiligheidstoezicht. 

Door elektronisch veiligheidstoezicht te combineren met ‘traditioneel’ veiligheidstoezicht, realiseren wij een optimale combinatie tussen techniek en menselijke deskundigheid.

 

Elektronisch veiligheidstoezicht:

Elektronisch veiligheidstoezicht ook wel E-monitoring, is het toezicht houden met elektronische toepassingen zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen.

Door middel van E-monitoring kunt u de veiligheid van uw medewerkers en contractors bij werkzaamheden in een besloten ruimte naar een hoger niveau brengen.

 

Camera-, monitoring- en registratiesystemen bieden Monitoring Operators, die zich in een centrale observatiepost bevinden, de mogelijkheid meerdere ruimtes tegelijk te controleren en te registreren. Zij kunnen de veiligheid van (risicovolle) werkzaamheden over meerdere locaties en besloten ruimtes monitoren en vroegtijdig vrijgekomen gevaarlijke stoffen detecteren. De monitoring operators staan voortdurend in direct contact met onze veiligheidsfunctionarissen en kunnen hen wijzen op mogelijke onregelmatigheden of onveilige situaties, waardoor er snel geschakeld kan worden en passende beheersmaatregelen toegepast worden. Hiermee wordt de veiligheid snel hersteld.

 

Het systeem is modulair en kan aan uw wensen of project aangepast worden.

 

Naast een verhoogd niveau van veiligheidstoezicht biedt de inzet van elektronische monitoringsystemen kansen om de kosten voor veiligheidstoezicht te verlagen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.