Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zien het voorkomen van calamiteiten én het goed voorbereid zijn op een calamiteit als een belangrijke maatschappelijke taak. Wij dragen bij aan de veiligheid door het leveren van veiligheidspersoneel. Daarom vinden wij het belangrijk dat ons personeel de eerdere opgedane kennis altijd up-to-date heeft.

People

Wij proberen een zo goed mogelijke omgeving te ontwikkelen voor onze medewerkers. Hiervoor ondernemen wij al een aantal activiteiten.

Intern wordt het gestimuleerd om veiligheidscertificaten te behalen en wij motiveren het personeel met het aanbieden van vitale cursussen om zo de gezondheid te verbeteren.

Daarnaast wordt het UWV ingezet om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, een kans te bieden.

Planet

Tijdens onze werkzaamheden vinden hij wij het belangrijk om het milieu en de planeet in gedachten te houden en deze zo min mogelijk te belasten.

Wij maken een efficiënte planning om zo de te rijden kilometers te verminderen, ons bedrijfspand beschikt over LED verlichting en de urenbonnen van onze medewerkers zijn gedigitaliseerd.

Profit

Ons bedrijfsresultaat zien wij als een combinatie van onze impact op het milieu, maatschappij en onze winst.

Wij zetten ons in voor o.a. gezamenlijke goede doelen die gesteund worden door The Safety Network (Make-A-Wish en de Brandwondenstichting)

In 2022 gaan wij verder met de volgende stap op het gebied van MVO.

Naast onze huidige activiteiten willen wij verder gaan met het aanbieden van online trainingen, zo willen wij onze medewerkers motiveren om zich te ontwikkelen en up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bovendien willen wij onze medewerkers motiveren tot het worden van burgerhulpverlener om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Daarnaast gaan wij een 'stoppen met roken' cursus aanbieden aan onze medewerkers.

Op het gebied van afval willen wij een overgang plaats laten vinden richting volledige afvalscheiding en onze bedrijfskleding willen wij laten verduurzamen.

Bovendien willen wij doorgaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, om hun een kans te bieden om zich bij ons te ontwikkelen.