TSA Safety Services zorgt voor een veiligere werkomgeving

Kernwaarden

TSA Safety Services zorgt voor een veiligere werkomgeving door gekwalificeerde veiligheidsfunctionarissen in te zetten bij risicovolle werkzaamheden. Kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaarden. Hierdoor creëren wij meerwaarde voor u als klant en voor onszelf.

Al bijna 30 jaar vergroten we de veiligheid bij risicovolle werkzaamheden.

Kennis

Al bijna 30 jaar vergroten we de veiligheid bij risicovolle werkzaamheden. Dit doen we door het leveren van materialen, middelen en diensten op het gebied van (brand)veiligheid in de breedste zin van het woord.

Personeel

Wij zijn wij er voortdurend op gericht om de kennis van onze medewerkers up to date te houden met de laatste ontwikkelingen in de markt en hun kennis uit te breiden.

De veiligheid van uw organisatie is belangrijk, wij staan dan ook 24/7 voor u klaar.

Betrouwbaarheid

24/7 bereikbaar

De veiligheid van uw organisatie is belangrijk, wij staan dan ook 24/7 voor u klaar. 

Certificering

Aangezien TSA Safety Services er voor uw veiligheid is, dienen wij zelf ook in het bezit te zijn van de juiste certificaten. We besteden veel zorg aan kwaliteit en continuïteit van onze producten en diensten. Wij zijn al jaren ISO-9001, NEN 4400-1 en VCA-P gecertificeerd.

Betrokken van begin tot eind

Samen werken aan een veiligere werkomgeving en het veilig uitvoeren van projecten is een belangrijk voor alle betrokken partijen. Om deze reden streven wij naar een band met onze opdrachtgevers die zich het beste laat omschrijven door de term partnership. 

Onze medewerkers geven invulling aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kwaliteit

Onze medewerkers geven invulling aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zijn er voortdurend op gericht om hen te ondersteunen en begeleiden. Door middel van opleidingen en trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen zij zich optimaal ontwikkelen en doorgroeien.

Wij kiezen voor kwaliteit: al onze middelen- en veiligheidsmaterialen zijn A-merken zodat wij u het beste van het beste kunnen aanbieden.

Een mooi voorbeeld van innovatie zijn de toepassingen zoals camera,- monitoring,- en registratiesystemen

Innovatie

Een mooi voorbeeld van innovatie zijn de toepassingen zoals camera,- monitoring,- en registratiesystemen. Door het te combineren met ‘traditioneel’ veiligheidstoezicht realiseren wij de optimale combinatie tussen techniek en menselijke deskundigheid.

Klantgerichtheid is dan ook de rode draad die u in onze organisatie terug vind

Klantgericht

Onze kernwaarden zijn er op gericht om u de beste service en kwaliteit te kunnen leveren.  Klantgerichtheid is dan ook de rode draad die u in onze organisatie terug vind.

Functiegerichte planning

Aan de hand van uw vraagstuk plannen we een veiligheidsfunctionaris in met de juiste kwalificaties. Hierdoor heeft u altijd de juiste dienstverlening. 

Landelijke dekking

Wij hebben een landelijke dekking. Hierdoor kunnen wij u snel, adequaat en 24/7 van dienst zijn. Wij streven ernaar om een veiligheidsfunctionaris uit de directe omgeving van de werklocatie in te zetten. Hiermee bereiken wij kilometerreductie en kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.

Wij optimaliseren waar nodig

Wij denken graag met u mee over veiligheidsvraagstukken en efficiënte planningen zodat u kostenefficiënt kunt opereren.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op